Pomoc kuchenna
CENTRUM SZKOLENIA POLICJI W LEGIONOWIEOferta opublikowana
Opis zadań:
Cel stanowiska:
zapewnienie wyżywienia słuchaczom oraz uczestnikom przedsięwzięć organizowanych w obiektach zlokalizowanych
w Legionowie oraz policjantom pełniącym służbę i pracownikom zatrudnionym w jednostce.
ZADANIA PODSTAWOWE
1) przygotowywanie produktów żywnościowych do obróbki wstępnej i obróbki termicznej;
2) wydawanie posiłków;
3) utrzymanie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności
i żywienia HACCP oraz prowadzenie stosownej dokumentacji.
ZADANIA DODATKOWE
1) utrzymywanie pomieszczeń bloku żywienia i magazynów
w należytym stanie sanitarno-higienicznym.
Inne wymagania:
wykształcenie – podstawowe
wykształcenie – gastronomiczne zasadnicze zawodowe
umiejętność – umiejętność pracy w zespole (zdolności interpersonalne)
– pożądane umiejętności: organizacja pracy własnej, przewidywania;
– niezbędne: oświadczenie o wyrażeniu zgody na przeprowadzenie postępowania sprawdzającego lub posiadanie poświadczenia bezpieczeństwa uprawniającego do dostępu do informacji niejawnych o klauzuli POUFNE.
Oferta opublikowana