Kucharz
DOLNOŚLĄSKIE CENTRUM ONKOLOGII, PULMONOLOGII I HEMATOLOGIIOferta opublikowana
Opis zadań:
1. przygotowanie dań dla pacjentów, zgodnie z obowiązującymi standardami oraz ustalonym jadłospisem;
2. racjonalne gospodarowanie towarem;
3. utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy;
4. organizacja pracy kuchni i podległego personelu.
Praca jednozmianowa, 8 godzin, od 6.00/7.00 do 14.00/15.00.
Dyżury w sobotę – wg grafiku.
Oferta dostępna w sali G.
Kontakt z pracodawcą – 71 36 89 607, e-mail: praca@dcopih.pl z dopiskiem “kucharz”.
Inne wymagania:
wykształcenie – gastronomiczne zasadnicze zawodowe
zawód – Kucharz*
1. wykształcenie: co najmniej zawodowe gastronomiczne,
2. pasja do gotowania,
3. znajomość technik kulinarnych,
4. sprawność w posługiwaniu się sprzętem gastronomicznym,
5. wyczucie smaku i zapachu,
6. poczucie estetyki,
7. punktualność
8. pracowitość, dokładność, dobra organizacja pracy
9. umiejętność pracy w zespole,
10. doświadczenie na podobnym stanowisku – mile widziane
Oferta opublikowana