Kierownik Rejonu woj. dolnośląskie
Jelenia Góra💼 Umowa o pracę
Oferta opublikowana
Poszukujemy osób z województwa dolnośląskiego:
Sieć KP to charakterystyczne lokalizacje małej gastronomii, oferujące świeżą i zdrową żywność. Kurcze Pieczone działa na polskim rynku od 1996 roku. Od tamtej pory udało nam się zbudować ogólnopolską sieć punktów małej gastronomii oferujących najwyższej jakości dania z drobiu.
Obowiązki: - Wsparcie i kontrolowanie powierzonych punktów gastronomicznych; - Praca nad standardami i jakością; - Motywowanie i rozwój personelu; - Rekrutacja i szkolenie nowego personelu; - Reprezentowanie firmy w instytucjach typu SANEPID;
Wymagania: - Doświadczenie na stanowisku Menagera Regionalnego; - Mile widziane doświadczenie w gastronomii; - Umiejętność zarządzania personelem; - Odpowiednia organizacja czasu pracy; - Samodzielność i odpowiedzialność; - Znajomość zasad Sanepid i HACCP; - Znajomość pakietu MS Office; - Prawo jazdy kategorii B.
Oferujemy: - Stabilne zatrudnienie w oparciu o Umowę o Pracę, lub współpracę B2B; - Atrakcyjny system wynagrodzeń (Podstawa plus system prowizyjno-premiowy); - Szkolenia wdrożeniowe i rozwojowe; - Niezbędne narzędzia pracy: Samochód służbowy, telefon komórkowy, laptop;
Jeśli czujesz, że chciałabyś podjąć to wyzwanie, wyślij do nas swoje cv! Odpowiadamy tylko na wybrane cv.
Prosimy o dołączenie do dokumentów aplikacyjnych odpowiedniej klauzuli, zgodnej z Państwa wolą, o następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji aktualnej i przyszłych rekrutacji (zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady UE 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE, zwanym dalej ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych RODO).”
Sieć KP to charakterystyczne lokalizacje małej gastronomii, oferujące świeżą i zdrową żywność. Kurcze Pieczone działa na polskim rynku od 1996 roku. Od tamtej pory udało nam się zbudować ogólnopolską sieć punktów małej gastronomii oferujących najwyższej jakości dania z drobiu.
Obowiązki: - Wsparcie i kontrolowanie powierzonych punktów gastronomicznych; - Praca nad standardami i jakością; - Motywowanie i rozwój personelu; - Rekrutacja i szkolenie nowego personelu; - Reprezentowanie firmy w instytucjach typu SANEPID;
Wymagania: - Doświadczenie na stanowisku Menagera Regionalnego; - Mile widziane doświadczenie w gastronomii; - Umiejętność zarządzania personelem; - Odpowiednia organizacja czasu pracy; - Samodzielność i odpowiedzialność; - Znajomość zasad Sanepid i HACCP; - Znajomość pakietu MS Office; - Prawo jazdy kategorii B.
Oferujemy: - Stabilne zatrudnienie w oparciu o Umowę o Pracę, lub współpracę B2B; - Atrakcyjny system wynagrodzeń (Podstawa plus system prowizyjno-premiowy); - Szkolenia wdrożeniowe i rozwojowe; - Niezbędne narzędzia pracy: Samochód służbowy, telefon komórkowy, laptop;
Jeśli czujesz, że chciałabyś podjąć to wyzwanie, wyślij do nas swoje cv! Odpowiadamy tylko na wybrane cv.
Prosimy o dołączenie do dokumentów aplikacyjnych odpowiedniej klauzuli, zgodnej z Państwa wolą, o następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji aktualnej i przyszłych rekrutacji (zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady UE 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE, zwanym dalej ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych RODO).”