Kucharz a la carte w resorcie Linea Mare (Pobierowo)
Oferta opublikowana
Górskie Resorty to grupa obiektów, oferujących ponad 2525 pokoi i apartamentów w standardzie 4 i 5 gwiazdek w Szklarskiej Porębie, Karpaczu, Łomnicy, Świeradowie Zdroju ,Wiśle i Pobierowie. Nasze motto brzmi „Więcej niż hotele”, dlatego dbamy o każdy aspekt wypoczynku. Z naszego doświadczenia wynika, że kluczem do sukcesu są pracownicy, dlatego oferujemy im duże możliwości rozwoju i pracę w przyjaznej atmosferze.
Linea Mare to nasz nowy resort w Pobierowie, którego otwarcie miało miejsce w maju 2023 roku. Obiekt oddaje do dyspozycji Gości: m.in. 235 pokoi, aquapark z bogato wyposażoną strefą Wellness, Salon Dr Irena Eris Beauty Partner, a także kameralne centrum biznesowe.
Aktualnie poszukujemy kandydatów, którzy stworzą zgrany zespół i z którymi nawiążemy długofalową współpracę. Zachęcamy do przesyłania aplikacji na stanowisko:
Kucharz a la carte
Miejsce pracy: Pobierowo
Jeśli chcesz odpowiadać za:
Przygotowanie wysokiej jakości dań oraz dbanie o ich prezentację - Restauracja a’la carte
Opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych
Współudział w tworzeniu karty menu
Dbanie o porządek i przestrzeganie przepisów BHP, HACCP
Efektywną współpracę w zespole a także z innymi działami w resorcie.
A przy tym spełniasz poniższe wymagania:
Posiadasz doświadczenie na stanowisku kucharza i w prowadzeniu kuchni opartej na a la carte
Gotowanie jest Twoją pasją
Cechuje Cię dobra organizacja pracy i samodzielność
Potrafisz współpracować w zespole
Posiadasz aktualną wyniki badań do celów sanitarno-epidemiologicznych
Posiadasz znajomość przepisów BHP, HACCP
Jesteś otwarty na pracę zmianową w okresach wysokiego obłożenia
My zaoferujemy Tobie:
Elastyczne warunki zatrudnienia (umowa o pracę lub kontrakt)
Możliwość zdobywania cennych doświadczeń w nowym resorcie
Zniżki pracownicze na korzystanie z noclegów i usług w hotelach należących do Grupy Górskie Resorty
Dla kandydatów z bardziej odległych lokalizacji, przy relokacji oferujemy wsparcie w zakwaterowaniu i wyżywieniu
Możliwość wdrażania własnych pomysłów/ konceptów na poziomie działu
Przyjazną atmosferę pracy i duże wsparcie ze strony Szefa Kuchni
Niezbędne narzędzia do wykonywania pracy na w/w stanowisku
Współpracę w zespole ekspertów i pasjonatów hotelarstwa
Pragniemy poinformować, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.
Prosimy o zamieszczenie w cv klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).
Oferta opublikowana