Kucharz sekcyjny
Oferta opublikowana
Twój zakres obowiązków
Przygotowywanie posiłków na zamówienie gości według ustalonego menu a'la carte
Przygotowywanie składników potrzebnych do dania
Wykonywanie potraw zgodnie z instrukcjami z menu
Utrzymywanie czystości w miejscu pracy i utrzymanie porządku w kuchni
Przygotowywanie mis en place do pracy
Przestrzeganie standardów dotyczących higieny i bezpieczeństwa
Współpraca z innymi członkami personelu kuchni w celu zachowania płynnej organizacji pracy
Nasze wymagania
Doświadczenie w pracy jako kucharz/kucharka a'la carte
Umiejętność przygotowywania wysokiej jakości potraw zgodnie z przepisami
Znajomość różnych technik kulinarnych i umiejętność ich zastosowania
Kreatywność i umiejętność tworzenia nowych, atrakcyjnych dań
Zdolność do pracy w zespole i realizowania zamówień zgodnie z harmonogramem
Znajomość zasad bezpieczeństwa i higieny w pracy w kuchni
Zdolność radzenia sobie w stresujących sytuacjach i zachowanie profesjonalizmu
Elastyczność w dostosowywaniu się do zmieniających się potrzeb i preferencji gości
Motywacja do ciągłego rozwoju i poszerzania wiedzy kulinarnych
To oferujemy
Restauracja Serwus jest już na rynku gastronomicznym 7 rok.
Jesteśmy firmą która pręznie się rozwija.
Oferujemy stabilne zatrudnienie, pensje bez opóźnień, praca na cały rok.
Praca w młodym i zgranym zespole.
O nas
SERWUS PRZYWITA WAS O KAŻDEJ PORZE
NA DZIEŃ DOBRY ŚNIADANIEM, ŚWIEŻYM PIECZYWEM I KAWĄ.
NA DOBRY WIECZÓR NIEZOBOWIĄZUJĄCĄ KOLACJĄ, KRAFTOWYM PIWEM I WINEM.
TO MIEJSCE OTWARTE DLA KAŻDEGO, STWORZONE DO CZERPANIA PRZYJEMNOŚCI Z JEDZENIA PRZEZ CAŁY DZIEŃ.