Menedżer restauracji
Oferta opublikowana
Jako grupa kapitałowa posiadamy ponad 17 letnie doświadczenie w prowadzeniu punktów gastronomicznych. W prowadzeniu biznesu zawsze dążymy do profesjonalizmu i spełnienia wygórowanych oczekiwań naszych klientów. W związku z dynamicznym rozwojem naszych restauracji poszukujemy osoby na stanowisko:
Kierownik restauracji w Warszawie
Zakres obowiązków:
Zarządzanie, motywowanie i szkolenie zespołu pracowników
Rekrutacja, szkolenie nowych pracowników
Sporządzanie grafików
Odpowiedzialność za profesjonalną obsługę Gości przez podległy zespół, zgodnie ze standardami
Aktywna sprzedaż
Raportowanie
Składanie zamówień, inwentaryzacja
Wdrażanie procedur i działanie zgodne z zasadami HACCP i BHP
Wymagania:
Minimum 2 lata doświadczenia w pracy na stanowisku kierownika lub zastępcy kierownika restauracji
Znajomość pakietu office
Znajomość standardów pracy w branży gastronomicznej,
Umiejętność nawiązywania i utrzymywania relacji z Gośćmi,
Entuzjazm i wysoka kultura osobista
Samodzielności i umiejętności analitycznego myślenia
Oferujemy:
Możliwość wyboru formy współpracy : umowa o pracę, umowa zlecenie, B2B
Stały element wynagrodzenia plus atrakcyjny system premiowy realny i możliwy do osiągnięcia
Posiłek pracowniczy
Możliwość rozwoju i awansu w strukturach grupy kapitałowej