pomoc kuchenna w bufecie pracowniczym
Oferta opublikowana
Firma SZWAJCARKA Marcin Sikorski zatrudni do prowadzonych przez siebie bufetów pracowniczych zlokalizowanych w instytucjach publicznych na terenie Warszawy osoby zainteresowane pracą na stanowisku:
pomoc kuchenna w bufecie pracowniczym (posiłki przygotowywane i wydawane na miejscu)
Zakres obowiązków:
udział w procesie przygotowywania i wydawania posiłków serwowanych gościom/klientom;
wykonywanie prac zleconych przez szefową/szefa kuchni lub kucharza nadzorującego na wszystkich etapach/odcinkach produkcji gastronomicznej (również obierak, zmywak i wydawka);
utrzymywanie czystości w miejscu pracy i wykonywanie innych prac porządkowych na terenie kuchni/bufetu/sali konsumpcyjnej;
współpraca z pozostałym personelem kuchennym oraz pracownikami administracyjnymi firmy;
wykonywanie powierzonych obowiązków zgodnie z wymaganiami i zaleceniami kierownictwa firmy.
Wymagania:
dyspozycyjność i komunikatywność;
mile widziane doświadczenie w pracy związanej z żywieniem zbiorowym;
dobra organizacja pracy, kultura osobista i umiejętność radzenia sobie ze stresem/napięciem;
posiadanie aktualnych badań sanitarno-epidemiologicznych w momencie podjęcia udziału w procesie rekrutacji.
Pracodawca oferuje umowę o pracę na pełen etat (po jednomiesięcznym okresie próbnym z umową zleceniem).
Praca od poniedziałku do piątku w godzinach 07:00 - 15:00 lub 08:00-16:00 w bufetach zlokalizowanych na terenie Śródmieścia, Mokotowa, Ochoty (w jednej wybranej lokalizacji).
Osoby zainteresowane zapraszamy do przesyłania CV lub kontakt telefoniczny 50*******17
Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez SZWAJCARKA Marcin Sikorski zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016 r., poz. 922)”.
Oferta opublikowana