Praca Zastępca Szefa Kuchni Hotel Lord Warszawa
Oferta opublikowana
Hotelu Lord to unikalne miejsce na mapie Warszawy. To tutaj każdy Gość może liczyć na indywidualne traktowanie. Nasz hotel już od dwóch dekad jest przyjaznym miejscem dla podróżnych oraz dla biznesu. W naszych wnętrzach celebracja ważnych wydarzeń, zarówno firmowych jak i prywatnych, daje gwarancję zadowolenia uczestników oraz pozostawia miłe wspomnienia. Poznaj nas jeszcze lepiej!
Aktualnie do zespołu poszukujemy:
Zastępca Szefa Kuchni
Twój zakres obowiązków:
• Ścisła współpraca z Szefem Kuchni
• Zarządzanie zespołem
• Dbanie o odpowiednie zarządzanie produktami
• Dbanie o prawidłowe przechowywanie żywności
• Kontrolowanie stanów magazynowych, kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia.
• Obsługa nowoczesnych maszyn kuchennych
• Dbanie o czystość i dobrą organizację pracy
• Szkolenie personelu
• Kontrola jakości dań, nadzór nad produkcją
Nasze wymagania:
• Doświadczenie w kuchni hotelowej i cateringowej.
• Umiejętność pracy na recepturach
• Bardzo dobra organizacja pracy własnej i zespołu
• Praktyczna znajomość systemu HACCP i BHP
• Aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych
• Kreatywność – ulepszanie receptur jak i procedur
• Wysoka kultura osobista
• Bardzo dobry smak
To oferujemy:
• Terminowość oraz stabilność wypłacania wynagrodzenia.
• Niezbędne narzędzia pracy, odzież pracowniczą.
• Stabilność zatrudnienia.
• Pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ugruntowanej pozycji i marce na rynku.