InGastro.pl
Dodaj ogłoszenie
Company logo

Pracownik lokalu gastronomicznego: CyberTap, Katowice

Katowice🤝 Umowa zlecenie

Oferta opublikowana

CyberTap w Katowicach to nasz drugi lokal. Pierwszy, Cesarska, znajduje się w Sosnowcu. Obydwa powstały, by stworzyć przestrzeń, do spotkań ze znajomymi. Naszą misją jest serwowanie posiłków, które nie tylko smakują dobrze, ale również są zdrowe i wartościowe. Samodzielnie, ze starannością przygotowujemy ciasto na pizzę. Używamy wysokiej jakości składników, niemal wyłącznie włoskich. Samodzielnie wypiekamy bułeczki do robionych przez nas hamburgerów. Używamy do tego masła, jajek, słodu i najlepszej mąki. Stawiamy na jakość!

Wyróżnia nas skonstruowany przez założycieli system samoobsługowych kranów, z których nasi Goście mogą nalewać sobie co chcą, i ile chcą. Mają możliwość próbowania, łączenia różnych alkoholi i tworzenie własnych kompozycji.

W lokalu panuje swobodna atmosfera. Posiłki przygotowywane są bardzo sprawnie (w około 10-15 min), a dostęp do napojów dla Gości jest natychmiastowy.

Na czym będzie polegała Twoja praca?

  • Będziesz pracować w zespole wraz z 2-3 osobami. Zadaniem zespołu jest:

  • przygotowanie składników na otwarcie kuchni,

  • przyjmowanie zamówień od Gości pochodzących od baru, oraz wydawanie gotowych posiłków na wydawkę,

  • przygotowanie posiłków (pizze i burgery), oraz napojów ciepłych (kawa, herbata),

  • utrzymanie stanowiska w porządku, i kontrola nad jakością, i ilością składników,

  • zbieranie szkła i obsługa zmywaka.

Oferujemy:

  • wynagrodzenie docelowe na tym stanowisku to 4200 zł brutto przy umowie-zleceniu, lub odpowiadająca temu kwota, jeśli wolisz umowę o pracę (przy tych samych kosztach pracodawcy); w okresie wdrożenia Twoje wynagrodzenie to 3800 zł brutto, (przechodzisz na docelowe wynagrodzenie, gdy nabędziesz wiedzę, umiejętności i kompetencje potrzebne do bycia samodzielnym specjalistą, czyli po ok. 2-3 miesiącach),

  • możliwość wzrostu wynagrodzenia w przyszłości w oparciu o konkretne i osiągalne kryteria przejścia na kolejny level

  • forma umowy: umowa-zlecenie lub umowa o pracę

  • praca stała w systemie 2/2 (dwa dni pracy, dwa dni wolne), także w weekendy i święta w godzinach 14:00 do 1:00

Wymagania:

  • Doświadczenie w pracy w restauracji lub kawiarni (mile widziane, ale nie wymagane)

  • Umiejętność do pracy w zespole

  • Umiejętność przygotowywania prostych posiłków

  • Znajomość standardów higieny i bezpieczeństwa żywności

Oczekiwania:

  • Sumienność i staranność w wykonywaniu powierzonych zadań

  • Empatia i pozytywne podejście do kontaktu z klientem i współpracowników

  • Otwartość na naukę i chęć doskonalenia umiejętności

  • Dyspozycyjność do pracy w pełnym wymiarze godzinowym

30 - 40 brutto / mies.

Aplikuj teraz

Oferta opublikowana

30 - 40 brutto / mies.

Aplikuj teraz
InGastro.pl

Portal jest stworzony przez Andriy Chemerynskiy

Ilustracje od storyset

© 2023 InGastro.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone

FacebookEmail

Pracodawcy

Dodaj ogłoszenieKontakt