kucharz
PUP w GryficachOferta opublikowana
Opis zadań:
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami, dbanie o odpowiednią estetykę potraw, utrzymywanie porządku i higieny w miejscu wykonywania czynności, czyszczenie sprzętów gastronomicznych.
Inne wymagania:
wykształcenie – podstawowe
zawód – Kucharz*
umiejętność – PRACA W ZESPOLE
umiejętność – Umiejętność pracy pod presją
[Umiejętność 2] : znajomość technik przygotowywania posiłków, umiejętność obsługi sprzętów gastronoicznych
[Umiejętność 1] : umiejętność przechowywania żywności oraz przyrządzania dań zimnych i gorących
[Inne] : minimum dwa lata doświadczenia jako kucharz. W związku z tym, że zaznaczając w pkt. 8 umowę zlecenie nie ma możliwości zaznaczenia pozostałych punktów, zatem Jeśli chodzi o wymiar czasu to będzie minimum 150 godzin, czynności będą wykonywane w godzinach 7:00 – 15:00 lub 15:00 – 22:00. System wynagrodzenia miesięczny.
Oferta opublikowana