Kucharz
PUP w PiasecznieOferta opublikowana
Opis zadań:
wykonywanie poleceń szefa kuchni, dbanie o odpowiednią estetykę przyrządzanych dań, właściwe gospodarowanie produktami spożywczymi, współpraca z innymi kucharzami i pracownikami kuchni, pilnowanie świeżości używanych produktów
Inne wymagania:
wykształcenie – zasadnicze branżowe
staż pracy ogółem – lata: 0, miesiące: 2
Doświadczenie na danym stanowisku minimum 2 miesiące , dyspozycyjność, praca zmianowa, predyspozycje do ciężkiej pracy fizycznej, cechy pracownika: zorganizowany, pomysłowy, komunikatywny i odporny na stres, do tego rodzaju pracy potrzebne jest również wyczucie smaku, wymagana znajomość j. polskiego: w mowie: A2 – niższy średnio zaawansowany, w piśmie: A1 początkujący, obsługa maszyn, urządzeń kuchennych.
Oferta opublikowana