InGastro.pl
Dodaj ogłoszenie

Cukiernik

SELFIER Joanna Pichur
Przemyśl

Oferta opublikowana

Opis zadań:

Produkcja wyrobów cukierniczych, przygotowywanie nadzień, kremów, polew, galaretek, formowanie, wypiek biszkoptów, pączków, drożdżówek, ozdabianie ciast i deserów.

Inne wymagania:

wykształcenie – średnie ogólnokształcące
wykształcenie – zasadnicze zawodowe

Mile widziane 2 – letnie doświadczenie w pracy na stanowisku cukiernika. Umiejętność przygotowywania ciasta drożdżowego i biszkoptowego, wypiek, ozdabianie. Dla pracodawcy liczą się przede wszystkim umiejętności.
Praca w systemie równoważnym – 2 dni po 12 godzin i 2 dni wolnrgo. Praca również w soboty i niedziele.

Aplikuj teraz

Oferta opublikowana

Aplikuj teraz
InGastro.pl

Portal jest stworzony przez Andriy Chemerynskiy

Ilustracje od storyset

© 2023 InGastro.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone

FacebookEmail

Pracodawcy

Dodaj ogłoszenieKontakt