kelner Restauracja Tango (nr 1561)
SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZYOferta opublikowana
Opis zadań:
Ogólny zakres obowiązków:
– przygotowywanie sali restauracyjnej do obsługi kelnerskiej, nakrywanie stołów, dekorowanie,
– udzielanie konsumentowi informacji dotyczących menu, wartości odżywczych potraw i technologii ich przyrządzania; doradzanie konsumentowi odpowiedniego asortymentu potraw i napojów;
– przyjmowanie i rejestrowanie zamówień konsumenckich, inkasowanie należności,
Oferujemy:
– zatrudnienie na umowę o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,
– wynagrodzenie zasadnicze oraz system premiowy uzależniony od wyników,
– dofinansowanie do wypoczynku letniego,
– pracę w przyjaznym i zgranym zespole.
Inne wymagania:
wykształcenie – średnie ogólnokształcące
uprawnienie – Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagania:
– wykształcenie średnie,
– doświadczenie na stanowisku kelnera,
– dobra organizacja własnej pracy,
– aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych
Oferta opublikowana