Szef Kuchni Restauracji
HermanowaUmowa o pracę
Oferta opublikowana
Firma Brodmir BBQ BAR zatrudni Szefa Kuchni z min 3 letnim doświadczeniem popartym świadectwami pracy.
Obowiązki:
kierowanie zespołem kuchni, organizacja pracy kuchni, skuteczne delegowanie zadań prowadzące do wydajnej pracy całego zespołu
kontrola jakości i kosztów
tworzenie receptur i odpowiedzialność za food cost dań
opracowywanie menu na obsługiwane wydarzenia
przygotowanie potraw a’la carte oraz dań bufetowych i bankietowych
współpraca z dostawcami, nadzorowanie zaopatrzenia i zarządzanie zakupami
dbanie o rozwój i szkolenia dla zespołu
współpraca z innymi działami celu realizacji życzeń naszych Gości
inicjowanie zmian, wprowadzanie ulepszeń, omawianie pomysłów umożliwiających poprawę jakości świadczonych usług
dbanie o czystość oraz porządek
dbanie o przestrzeganie zasad HACCP
Wymagania:
gotowanie z pasją
minimum dwa lata doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku w
umiejętności manualne, kreatywność i zmysł estetyczny
umiejętności zarządzania i motywowania personelu
kreatywność i znajomość nowych trendów kulinarnych
bardzo dobra organizacja pracy
dyspozycyjność i umiejętność pracy pod presją czasu
znajomość zasad HACCP
wysoka kultura osobista
Obowiązki:
kierowanie zespołem kuchni, organizacja pracy kuchni, skuteczne delegowanie zadań prowadzące do wydajnej pracy całego zespołu
kontrola jakości i kosztów
tworzenie receptur i odpowiedzialność za food cost dań
opracowywanie menu na obsługiwane wydarzenia
przygotowanie potraw a’la carte oraz dań bufetowych i bankietowych
współpraca z dostawcami, nadzorowanie zaopatrzenia i zarządzanie zakupami
dbanie o rozwój i szkolenia dla zespołu
współpraca z innymi działami celu realizacji życzeń naszych Gości
inicjowanie zmian, wprowadzanie ulepszeń, omawianie pomysłów umożliwiających poprawę jakości świadczonych usług
dbanie o czystość oraz porządek
dbanie o przestrzeganie zasad HACCP
Wymagania:
gotowanie z pasją
minimum dwa lata doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku w
umiejętności manualne, kreatywność i zmysł estetyczny
umiejętności zarządzania i motywowania personelu
kreatywność i znajomość nowych trendów kulinarnych
bardzo dobra organizacja pracy
dyspozycyjność i umiejętność pracy pod presją czasu
znajomość zasad HACCP
wysoka kultura osobista