Szef Kuchni w hotelu
Oferta opublikowana
Jeżeli masz doświadczenie w gastronomii jako Szef Kuchni lub Kucharz i uważasz, że masz predyspozycje do kierowania zespołem zapraszamy do złożenia aplikacji na stanowisko Szefa Kuchni w naszym hotelu. Na aplikacje czekamy do 15.03.2022.
Kogo poszukujemy:
osoby z umiejętnościami prowadzenia zespołu
osoby z umiejętnością prowadzenia rozliczeń gastronomicznych
osoby z doświadczeniem w gastronomii hotelowej
z doświadczeniem w przygotowaniu dań a’la carte
z kreatywnym podejściem do gotowania
Co i jak gotujemy:
potrawy bufetowe dla gości hotelowych – śniadania
serwowane kolacje
potrawy a’la carte
obiady i kolacje biznesowe, przyjęcia okolicznościowe
tradycyjnie i z naturalnych składników
doceniamy smaki polskiej kuchni
Co umożliwiamy:
pracę na umowę o pracę
z doświadczonym zespołem
w zgranym zespole kierowniczym
wynagrodzenie adekwatne do oczekiwań
podnoszenie kwalifikacji zawodowych dzięki szkoleniom gastronomicznym i nie tylko
rozwój umiejętności zarządzania zespołem poprzez szkolenia dla kadry kierowniczej
zdobywanie wiedzy w wielu zakresach działalności hotelowej
wyjazdy integracyjne
Cenimy naszych Pracowników za chęć rozwoju zawodowego i osobistego oraz otwartość na nowe wyzwania.
O hotelu:
kameralny hotel *** z wyjątkową atmosferą gościnności; od 01.06.2023 obiekt dla osób pow. 15 r.ż.
33 pokoje, max. obłożenie 75 osób
Oferta opublikowana