Pomoc kuchenna
ZAKŁAD AKTYWNOŚCI ZAWODOWEJ POLSKIEGO STOWARZYSZENIA NA RZECZ OSÓB Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIĄ INTELEKTUALNĄ KOŁO W JAROSŁAWIUOferta opublikowana
Opis zadań:
-przygotowywanie posiłków;
-przygotowywanie surowców do produkcji, w tym mycie, obieranie, krojenie, szatkowanie, mielenie;
-mieszanie surowców w zależności od rodzaju potrawy, formowanie, panierowanie;
-porcjowanie i dekorowanie potraw;
-wydawanie posiłków gościom oraz przygotowywanie posiłków do dostawy, w tym pakowanie;
-dbanie o odpowiednią jakość surowców wykorzystywanych przy przygotowywaniu potraw, w tym ocena ich przydatności;
-zabezpieczenie potraw, surowców i półproduktów przed zepsuciem się;
-utrzymywanie czystości stanowiska pracy, w tym mycie naczyń, urządzeń i blatów roboczych, wyparzanie, inne czynności porządkowe;
-wykonywanie innych czynności zleconych przez przełożonego
WYMAGANIA:
-Wykształcenie: zawodowe, mile widziane średnie
-Umiejętność nawiązywania i budowania relacji
-Umiejętność organizacji pracy
-Umiejętność organizacji pracy i pracy zespołowej
-Umiejętność nawiązywania i budowania relacji, kreatywność, otwartość, samodzielność, zaangażowanie
-Książeczka do celów sanitarno epidemiologicznych
Inne wymagania:
wykształcenie – średnie zawodowe
wykształcenie – zasadnicze zawodowe
Oferta opublikowana